Uppdatering.

Jag har varit dålig att uppdatera här. Men jag har haft fullt upp. Efter våran resa till Kreta har jag fått iårdning i min nya lägenhet efter en vattenskada i badrummet som är fixat nu äntligen. Sedan har jag umgåds så mycket jag kunnat med Max och Ola, de har varit hos sina pappor i 2 veckor och kommer hem i helgen och jag saknar dem massor! Idag tog jag en fika med en väninna och hennes son Lukas, som är 2 månader gammal jättesöt unge.

Imorgon ska jag till graven och hälsa på min älskling. Det har varit ett tag sedan jag gick dit och jag känner mig elak som en häxa, men jag hoppas han förstår att det varit stressigt. Han skulle hantera vattenskadan i badrummet fortare och enklare än jag. Han skulle ringt till de bästa gubbarna, jag ringde bara till någon jag hittade så fort som möjligt. Det blev bra. Nytt klinker fick jag också i hallen, tackar jag för. Det blev fint.

Nu ska jag ta mig till en resturang i närheten och äta med några vänner. Ha en bra dag. Jag ska skriva oftare. / Therese

RSS 2.0